Urządzenia i Akcesoria
Vegan Butter Spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
14 oz
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)2 oz
-
salt¼ tsp
-
filtered water for soaking
Butter
-
virgin coconut oil (see Tips)3 ½ oz
-
apple cider vinegar½ tsp
-
salt¼ tsp
-
filtered water5 oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
turmeric, dried, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
88.1 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
497.9 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.
Vegan Aquafaba Butter
2 Std. 25 Min
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10 Min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 Std. 20 Min
Vegan Butter
2 Std.
Cashew-Vanilla Yogurt
16 Std.
Vegan Cheese Wheel
1 Std. 50 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Gluten-Free Seed Bread
1 Std. 15 Min
Vegan Pasta
1 Std. 10 Min
Coconut Macaroons
30 Min
Lupini Cheese
2 Std. 45 Min